Ring, Circle, kerah Flange na Gasket

Pondok Description:

CNC Lathe Machining Komputer Numerical Control atanapi CNC Lathe mesin nu dipaké pikeun ngahasilkeun bagian kucara a rod tina bahan nu dipilih tur nyoco rupa parabot motong kana bahan nu di varying bojong jeung sudut. mesin ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngahasilkeun patempatan pisan tepat kalawan minimal atawa euweuh processing sekundér. Main Produk lathe logam kami peralatan tur pangalaman ngarobahna dina CNC lathe machining ngaktipkeun kami pikeun minuhan kaperluan sauntuyan lega aplikasi customer. Rutin ngahasilkeun preci ...


jéntré produk

Tags produk

CNC Lathe Machining
Komputer Numerical Control atanapi CNC Lathe mesin nu dipaké pikeun ngahasilkeun bagian kucara a rod tina bahan nu dipilih tur nyoco rupa parabot motong kana bahan nu di varying bojong jeung sudut. Mesin ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngahasilkeun patempatan pisan tepat kalawan minimal atawa euweuh processing sekundér.
Main Produk
lathe logam kami peralatan tur pangalaman ngarobahna dina CNC lathe machining ngaktipkeun kami pikeun minuhan kaperluan sauntuyan lega aplikasi customer. Rutin ngahasilkeun precision bagian logam kalawan diaméter sakumaha leutik sakumaha 0,012 "(0.31 mm) jeung tebih salaku pondok sakumaha 0,032" (0.81 mm), alat-alat kami ogé bisa nampung tebih nepi ka 12 "(304.8 mm) jeung diaméter nepi ka 12" (304.8 mm).
Urang employ parabot lathe multi Tujuan urang jeung kaahlian programming CNC nyieun Asép Sunandar Sunarya ti wangun beungeut, ti basajan ka cylindrical rumit sarta kaasup jeung wangun kerucut. Pikeun ngaleupaskeun precision tina logam, machinists terampil urang ngagunakeun rupa-rupa anu luar biasa téhnik jeung ranjang lathe turret sipit fléksibel urang ku 12-posisi turret pikeun ngahontal rupa-rupa fitur bagian. Ieu kaasup (tapi teu dugi ka) péngkolan, boring, pangeboran, threading (duanana internal tur éksternal), ngetok internal, grooving, raray grooving, sisi balik, Profil, nyanghareup, knurling, motong-pareum, chamfering, parting kaluar, sarta radiusing.
CNC lathe Machining bisa dijieun wangun ieu kawas poto némbongkeun, Oge, Mesin lathe Precision CNC kami geus machining bagian precision sapotong tur nyadiakeun jasa nilai-ditambahkeun pikeun aerospace, komunikasi, médis, éléktronika jeung industri lianna kawas Hormat.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!