нашите Advanteges

Од 1998 година, Microvision Прецизност е парче машинска прецизност делови и обезбедување на услуги со додадена вредност за воздушната, комуникација, медицинска електроника и други индустрии, како yours.You да им верувате Microvision прецизен за вашиот комплексна геометрија и строги делови толеранција, исто така, високо крајот метал обвивка. Ние имаме …

нашите клиенти


WhatsApp Онлајн Chat!