Ring, Lingkaran, Collar Flange lan Gasket

Short Description:

CNC Bubut Machining Komputer Angka Control utawa CNC Bubut mesin sing digunakake kanggo gawé bagean kanthi ngowahi rod saka materi sing dipilih lan dipakani macem-macem pribadi nglereni menyang materi ing werna-werna jeru lan ngarepke. mesin iki ngidini kita kanggo gawé bagean banget pas karo paling tithik utawa ora Processing secondary. Main Products lathe logam Kita peralatan lan pengalaman ngowahi ing CNC lathe mesin ngaktifake kita kanggo ketemu karo kabutuhan saka sawetara sing godhongé amba saka aplikasi customer. Ajeg prodhuksi Preci ...


Detail produk

Tags Product

CNC Bubut Machining
Komputer Angka Control utawa CNC Bubut mesin sing digunakake kanggo gawé bagean kanthi ngowahi rod saka materi sing dipilih lan dipakani macem-macem pribadi nglereni menyang materi ing werna-werna jeru lan ngarepke. Mesin iki ngidini kita kanggo gawé bagean banget pas karo paling tithik utawa ora Processing secondary.
Main Products
lathe logam Kita peralatan lan pengalaman ngowahi ing CNC lathe mesin ngaktifake kita kanggo ketemu karo kabutuhan saka sawetara sing godhongé amba saka aplikasi customer. Ajeg prodhuksi tliti bagean logam karo dhiameter minangka cilik minangka 0,012 "(0.31 mm) lan tebih minangka short minangka 0,032" (0.81 mm), peralatan uga bisa nadhahi tebih nganti 12 "(304.8 mm) lan dhiameter 12" (304.8 mm).
We makaryakaken peralatan lathe multi-tujuan lan keahlian programming CNC kanggo nggawe Uploaded manéka lumahing, saka prasaja kanggo bentuke silinder Komplek lan kalebu lan manéka conical. Kanggo aman tliti saka logam, machinists trampil kita manfaataken macem-macem banget Techniques lan amben lathe menara cilik slant fleksibel kita karo 12-posisi menara cilik kanggo entuk sawetara saka sudhut fitur part. Iki kalebu (nanging ora winates kanggo) ngowahi, boring, ngebur, threading (loro internal lan eksternal), nutul internal, grooving, pasuryan grooving, sisih nolèh, penggambaran riwayat, madhep, knurling, Cut-mati, chamfering, parting mati, lan radiusing.
CNC lathe mesin bisa digawe manéka iki kaya foto nuduhake, Uga, Mesin lathe Precision CNC Kita wis mesin bagean tliti Piece lan nyediakake layanan Nilai-ditambahake kanggo aerospace, Komunikasi, medical, electronics lan industri kaya Yours.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    
    Tampilan Online Chat!